Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

The Best Essential Amino Acids

Membru Bizoo de 10 luni.
5.00
5 stars: Exceptional
11 pareri

Supliment alimentar Thot L-Lysine HCL

0 stars: 0.00 din 0 pareri

300 lei Lei
Brand
THOT NUTRITION
Cod produs
THTLYSINE90CPR
Out Of stock
Descriere
Thot L-Lysine este un aminoacid esential important, direct implicat in sinteza si stabilizarea fibrelor de colagen. Lizina este unul dintre cei 9 aminoacizi esentiali pe care corpul nu ii poate produce de unul singur, fiind necesara suplimentarea acestora din surse externe.

Thot L-Lysine contine Lizina in proportie de 99% - Ingrediente 100% naturale, pe baza de plante - Calitate Premium (pur, natural, ortomolecular, densitate mare, proces de absorbtie de 98-99%, fara arome si indulcitori, are gust neutru).

Se recomanda pentru stimularea sintezei colagenului din corp- ten mult mai hidratat, piele mai neteda, ferma si cu aspect mai tanar. Lizina participa la activarea si cresterea metabolismului celular, cu rol important in procesul anti-imbatranire.

Suplimentarea cu L-Lizina este potrivita si are efecte benefice si in urmatoarele cazuri: Herpes simplex (HVS), infectii virale, anxietate si stres, osteoporoza, cicatrizare mult mai rapida a ranilor, suport cardiovascular, imbunatatirea generala a metabolismului proteinelor corpului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura