Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

The Best Essential Amino Acids

Membru Bizoo de 10 luni.
5.00
5 stars: Exceptional
11 pareri

Supliment alimentar Thot Leptin RX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

450 lei Lei
Brand
THOT NUTRITION
Cod produs
THTLEPTINRX120CPR
Out Of stock
Descriere
Thot Leptin Rx reprezinta o descoperire fascinanta in ceea ce priveste managementul greutatii.

Bazat pe o experienta de peste 30 de ani in nutritie, biohacking si anti-imbatranire si un amestec meticulos de 18 ingrediente active naturale, acest supliment alimentar reprezinta o schimbare de paradigma in domeniul pierderii in greutate si al optimizarii creierului.

Spre deosebire de abordarile conventionale care se concentreaza exclusiv pe eliminarea excesului de grasime sau pe modificarea mecanismelor care duc la acumularea de grasime, Thot Leptin Rx vizeaza principala cauza: comunicarea eronata din organism intre celule si creier.

Cele 18 ingrediente active din Thot Leptin Rx sunt: aminoacizi, minerale, carbohidrati speciali si un amestec foarte eficient de plante si condimente.

Beneficiile suplimentarii cu Thot Leptin Rx sunt urmatoarele:

Vizeaza rezistenta la leptina - ceea ce deseori ingreuneaza pierderea in greutate, ajutand creierul si organismul sa devina mai sensibile la leptina, cunoscuta si sub denumirea de „hormonul satietatii”;
Stimuleaza procesele de ardere a grasimilor din organism, facand metabolismul sa functioneze mai bine si mai rapid. Cu cat ai mai multa energie, cu atat arzi mai multe grasimi;
Cel mai important, restabileste si imbunatateste energia pentru caile de comunicare dintre creier si corp, si intre toate celulele, ceea ce promoveaza o bunastare generala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura